luni, 19 aprilie 2010

Am vrut sa-ti spun ca te iubesc

Am vrut sa-ti spun ca te iubesc. Am cautat in zadar cuvintele, nu reuseam sa o fac... te vedeam straina si eram sigur ca nu vei mai auzi disperarea dragostei mele: unica si adevarat declaratie de dragoste din viata mea... M-am simtit iarasi singur, cu toate ca stiam ca acum te gindesti si tu la mine...
Am incercat atunci sa iti spun orice: nu contau cuvintele, doar voiam sa-ti spun ceva ce te-ar face sa iti opresti privirea si sa-ntelegi cu adevarat secretul celor spuse de mine: te iubesc atit de mult! Dar nu ai inteles ceea ce am scris, nu ai descifrat adevaratul sens al cuvintelor mele, ai crezut ca au fost doar niste cuvinte banale...

Am incercat atunci sa iti vorbesc: si sa-ti spun ca, de fapt, inca te mai iubesc iar tu nici nu banuiesti despre dragostea mea... Mi-am luat inima-n dinti si... nu am spus nimic. Am inteles ca este prea tirziu si nu mai pot schimba ceea ce s-a intimplat deja: nu mai vrei sa ma auzi... sau nu mai poti?... si esti deja intr-o alta lume far de mine.
Atunci am simtit ceva straniu: o durere launtrica s-a strecurat printre lacrimi si a ramas in interior, alaturi de inima... m-am simtit slabit si am incercat sa iti aud vocea... sa te ascult. Doar aceasta imi raminea. Am reusit: vorbeai despre atitea lucruri! Erai fericita! Am inteles ca nu ar trebui sa-ti spun acum nimic, riscam sa fac nefericti doua suflete: pe tine si pe mine. De fapt, eu deja eram nefericit, dar mai traiam cu sperante unei noi vieti cu tine.
Nu a fost sa fie si am inceput sa scriu aceste rinduri...

5 comentarii:

  1. ...nici eu nu pot uita prima mea dragoste.Dar mai ales sufàr cà n-am ìncercat,n-am ìndràznit,n-am luptat...comportament de las!!!!!
    Da,viata a urmat calea sa. Se pare chiar cà mi-e simpaticà femeia care-mi stà alàturi,dar...nu e ea.Si n-avea nici mai mult stil,nici mai mare inteligentà...dar firear dracului de viatà...doar dacà as fi ìncercat,doar dacà as fi ìndràznit,doar dacà as fi luptat...poate mà resemnam mai curìnd !!!!!!!
    Cu mult respect.

    RăspundețiȘtergere
  2. scrii frumos !complimente!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...tu scrii ca sà-i fii alàturi,s-o ai alàturi. Indràznesc sà presupun cà scrii si din frica ca nu cumva s-o uiti,asemeni versului :

    Stiu cà-n inima ta s-au ascuns ochii mei
    Cea verdeatà din ei ìncà si-azi te-nfioarà,
    Si-i citesti zi de zi
    Nu cumva ca sà piarà
    de pe fila memoriei tale.

    Si-apoi eu cred cà dragostea nu trebuie s-o dezghioci (=analzezi) prea mult,exità ca sà fie tràità.

    Scrie,Andrei!

    Cu multà stimà si respect-Eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac versurile... multumesc de incurajare.

    RăspundețiȘtergere

Poti adauga un comentariu aici