marți, 28 iunie 2011

Daca ai sti

Daca ai sti cit de mult te doresc alaturi, nu ai mai fi acolo, departe, ascunsa dupa voalul alb al indiferentei. Ai veni linga mine si mi-ai sopti la ureche misterul cintecului iubirii noastre: un mister ce inca nu i-a fost dat cuiva sa-l inteleaga, o taina ce trebuie sa o impartasim doar noi doi. Ai fi cea mai dorita femeie de pe timpul Evei si as fi alaturi pentru a te indragi si a te purta pe aripile melodiei noastre.
Daca ai sti cit de mult ma gindesc la tine, ai veni sa-mi spulberi gindurile prin prezenta ta. Te-ai aseza alaturi in miez de noapte si mi-ai oferi cel mai frumos cadou pe care l-as putea accepta de la tine: m-as trezi simtindu-te alaturi si asi zimbi. Iar tu ai raminea sa-mi povestesti eterna fabula - istoria dragostei noastre.
Daca ai sti cit de mult te visez, ai fi geloasa. Stii de ce? Pentru ca ai intelege ca incep sa te iubesc in vise, iar acolo nu esti tu, ci doar imaginea ta, o proiectare a celeia pe care am indragit-o pe veci. Si, atunci, ai veni pentru a ma ruga sa nu te uit si sa te iubesc anume pe tine: acea unica si adevarata dragoste din viata mea.
Daca ai simti suferinta mea... nu, nu vreau sa o simti, doar asa voi fi sigur ca esti fericita si, poate, nu mai are rost sa scriu aceste cuvinte.

Daca ai sti cit de mult te iubesc, nu ai mai citi aceste rinduri, ci ai fi acum linga mine....

5 comentarii:

  1. Absolut superb. :( Nu am cuvinte sa descriu ceea ce scrii tu. Imi place enorm.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru comentarii de incurajare.

    RăspundețiȘtergere
  3. cit de armonios impletit fiecare cuvint, un ireal univers al metaforei ne-ascunse...prin dragoste/suferinta ne depasim limitele fixate de secole si cream altele...cele ce sunt mai aproape de INFINIT si NECUNOASTERE!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. As vre sa-ti spun ca te iubesc sa-ti transform duurerea intr-o dragoste eterna...

    RăspundețiȘtergere

Poti adauga un comentariu aici