luni, 12 mai 2014

Vanilla Sky

Nu cred sa pot adormi in aceasta noapte. E o energie nebuna ce-mi strapunge inima, o durere taie adinc undeva in ea si arunca o Tristete spre tine. Te cauta si te gaseste. Poti sa crezi ca sunt dement, dar imi pare ca te simt in aceasta noapte. Iti simt durerea de parca ar fi a mea. Stii, cel mai mult imi e frica acum sa nu fie decit doar propria-mi durere ce se reflecta undeva.
Nu vreau sa presupun ca ar fi asa. As dori sa fiu alaturi, stiu ca nu ai mai putea sa negi evidentul: am fost creati pentru a fi impreuna. Nu suntem acum, dar stiu ca te voi cauta in cealalta viata si stiu ca ma vei astepta. Ba mai mult ca atit: acolo vom fi un tot intreg, caci legile cosmice nu permit durerii sa se repete acelorasi suflete. Ar fi prea multa durere pentru noi doi. Prea multa durere pentru acest univers infinit. Prea mult.
Dar mai este si altceva: citeodata cred ca acolo va fi aici. Si cind scriu aceasta, zimbesc. Si vreau si tu sa crezi. Crede si... traieste! Traieste asa precum ar trebui: simte cu inima si scrie-mi ca ma vei astepta, chiar si de va fi doar in viata urmatoare. Voi zimbi atunci si voi asculta muzica. Iti voi auzi vocea, voi inchide ochii pentru a-ti revedea zimbetul si voi continua sa scriu cit de mult te iubesc. 

Un comentariu:

  1. Pe fundalul acestei postari s-ar potrivi piesa " Let Me Out " de Ben's Brother

    RăspundețiȘtergere

Poti adauga un comentariu aici