joi, 7 august 2014

Din miile de lumi

Cred ca din miile de lumi as alege din nou acea in care te-as intilni. Iar din acele sute de cuvinte ce as putea sa ti le spun as alege doar un... zimbet. Va fi suficient pentru ca tu, acea adevarata si unică, sa ma recunosti. Si chiar de nu o vei face, vei simti o caldura launtrica ce-ti va incalzi sufletul. E anume acea caldura ce o simti cind ma visezi. E situata undeva adinc, dar in acelasi timp cuprinde tot corpul.
Si din sutele de saruturi, as alege acel unic ce ne-a unit pe veci in acea seara... ar fi un sarut lung si atit de dorit. Îl mai simti acum pe buze? L-ai uitat? Crede-ma, ai sti la sigur ca sunt eu si nu vei mai putea uita.
Din toate cadourile nu as alege ciocolata. Stiu ca nu ti-ar plăcea sa ti-o ofer. Si as fi cuminte, nu voi indrazni sa te fac sa ma refuzi, as dori sa aud mereu "da". As crede ca nu exişti decit tu pentru mine. Şi as avea dreptate.
Si din toate cele scrise pe acest blog... nu as alege nimic. Nimic. Caci totul doare si totul ma face sa vad ca NU sunt in stare sa aleg acum.
Sunt sigur ca ne vom intilni in alta lume, sa fie ea oare acea "unde vom fi cu toții pisici?"..

2 comentarii:

  1. Salut,Andro !

    PS. mai scrie .

    RăspundețiȘtergere
  2. Cât de frumos scrii ceea ce simţi ..Eu am renunţat de mult ..şi mă simt mult mai bine .. :)

    RăspundețiȘtergere

Poti adauga un comentariu aici