miercuri, 12 mai 2010

O inima far de tine

Imi era dor de tine. Am cautat sa te gasesc intr-o poza. Erai tu, insa imi lipsea prezenta ta... erai frumoasa, dar nu linga mine. Te-am cautat printre obiecte: da, incercam sa te gasesc in ceva ce ai atins cu degetele tale... Am inchis ochii: mi-am reamintit cum ma atingeai si am incercat sa resimt caldura buzelor tale... Imi lipseai oricum... Am incercat sa-mi calmez inima: te cerea linga mine si nu mai puteam nimic sa fac pentru a o linisti. Pentru a evita suferinta, am incercat sa te uit... crezi ca am reusit?... Dimpotriva.
...te-am visat. Ai venit in vis pentru a-mi linisti inima, stiu aceasta. M-ai privit si mi-ai zimbit sincer. Ai pus mina pe inima mea si i-ai zis: nu suferi, ma gindesc la tine si nu te voi uita niciodata. Apoi te-ai uitat din nou la mine si ai disparut pentru a continua sa traiesti in totul ce ma inconjoara: poze, obiecte, gesturi si, evident, vise.
Azi am vrut sa-ti scriu o scrisoare. Nu pot sa ti-o trimit prin posta, de aceea voi astepta sa vii in vis. Vreau sa-ti las o amintire de la mine si sper aceasta foaie te va face sa-ti amintesti mai des de inima mea.

2 comentarii:

  1. Nu e cinstit sa ramii doar cu postarile pe blog.Sunt citite de prea putini oameni. Scrie o carte si public-o, te rog. Sunt atitea suflete pe lume singure si suferinde,iar ceea ce faci tu le-ar putea aduce un ajutor enorm. draft

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru idee. In schimb, va incurajez sa recomandati blogul meu tuturor celor ce ar avea nevoie sa citeasca asa ceva...

    RăspundețiȘtergere

Poti adauga un comentariu aici