luni, 23 august 2010

Te rog, scrie...

Azi am crezut ca nu mai traiesc... si stii de ce? Pentru ca nu mai aveam vesti de la tine. Am inteles cit de departe esti de inima mea si am vrut sa pling. Dar nu puteam, se zice ca barbatii nu pling si nu aveam dreptul de a incerca sa pun la indoiala axioma.
Am crezut ca am ramas doar eu, unicul romantic eminescian ce in afara de tine nu mai crede-n nimic. Aparent, nu mai gaseam pe nimeni in jur pentru a ma-ntelege. NIMENI. Fiecare litera sa infige adinc in inima. Nimeni: rasuna aidoma unei lovituri din senin. Nimeni: doar tu si eu... insa nu te mai vad si nu mai stiu ce faci acum. Deci, ramin singur.
Apoi am realizat ca, probabil, continui sa existi, dar nu pentru mine. Poate nici nu erai constienta de aceasta si de aceea nu imi mai vorbesti. Insa nu voiam sa presupun asa ceva, nu puteam admite posibilitatea unei vieti far de tine, unei vieti sterse, palide, inodore si atit de triste...
Stii ce voi face azi? Voi astepta sa-mi scrii... voi deschide usa sufletului meu pentru a intelege fiecare semn venit de la tine, fiecare silaba, fiecare cuvint. Te rog, nu uita sa pui mult sens in cele asternute pentru mine, nu uita... Nu vreau sa cred ca nu mai traiesc. Te rog, scrie...

4 comentarii:

  1. ..."oriunde-ai fi si orice s-ar ìntìmpla ìn vietile noastre fii sigur de un lucru - nu existà furtunà ìn stare sà dezràdàcineze afectul cel simt pentru tine..." acestea sìnt cuvinte ce li-as zice primei mele Iubiri dacà ìntr-o zi as sti cà-i singur si trist.
    Mereu-Eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. mda..trist..uneori am si eu asia momente ..nostalgia uneoi fosti iubiri,sa primesc ceva rinduri de la ea...sa ma stiu cum o mai duce ea....daca e bine la ea...insa indiferent de ce-ti cinta inimioara viata isi are cursul sau...iar usa ce a fost odata inchisa nu mai merita redeschisa din nou..

    RăspundețiȘtergere
  3. ce inseamna "...barbatii nu pling si nu aveam dreptul de a incerca sa pun la indoiala axioma" ??? e stupid, absurd, prostesc, gresit total si mai sunt multe multe sinonome.si-atunci cum ati putea sa existati daca nu ati plinge si voi citeodata? bineinteles ca as vrea sa stiu ca lacrimile iti sunt din cauza ca nu poti stapini fericirea ce te cuprinde, insa lasa-le sa-si faca treaba daca sunt necesare acum.Lacrimile intotdeauna te linistesc, in special atunci cind nu ai pe nimeni alaturi ca sa ai cu cine vorbi.
    p.s. "Si baietii pling citeodata" - Holograf (asculta, te rog, cintecul acesta.sunt sigura ca o sa-ti placa :))
    draft

    RăspundețiȘtergere

Poti adauga un comentariu aici