joi, 28 aprilie 2011

Vis

Am visat dragostea mea: am visat bucuria de a te veadea si de a te auzi, placerea vietii petrecute linga tine si... multe flori!... Le tineai in brate si ma priveai de parca eram linga tine cu adevarat si ma simteai. Imi spuneai ceva. De fapt, nu te auzeam, caci in jur era doar melodia dragostei depline, adevarate si implinite, era acel unic si tainec refren pentru care traim toata viata, il cautam, il gasiml, il pierdem si din nou incercam sa-l gasim la incrucisari de drumuri si de fapte.
E atit de greu sa scriu acum despre aceasta, incit daca as fi scris cu cearneala, ar fi secat calimara incalzita de tristetea mea, tristetea unui barbat ce si-a pierdut undeva in vis unica si adevarata dragoste: o dragoste ce nu se repeta.
Acum mi-as dori cel mai mult sa citesti acste rinduri si sa te gindesti la mine. Asa voi sti ca nu m-ai uitat si voi intelege doar eu acel unic si tainic suris de iubire, ce-ti va lumina chipul in acest sfirsit de primavara.
Mine voi incepe o noua zi, dar voi continua sa pastrez cenusa unui vis ce doreste din rasputeri sa devina o parte a realitatii mele.

2 comentarii:

  1. Sfarsit de primavara, inceput de dragoste din luna mai...

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos, mai ales ultima frazà!
    Mereu-Eu.

    RăspundețiȘtergere

Poti adauga un comentariu aici