luni, 1 august 2011

Departe

Ma simt atit de aproape de tine incit nu mai stiu ce cu adevarat asi fi in stare sa-ti daruiesc: un zimbet, o petala din trandafirul dragostei mele sau o vesnica promisiune de amor... As dori sa ti le dau pe toate si sa te vad din nou, sa stiu iarasi ca esti doar a mea si ca impartim aceeasi dorinta de a trai impreuna. Te simt alaturi azi si nu mai vreau sa privesc lumea din jur: nu vreau sa pierd timpul vazind ceea ce remarcam atunci cind eram singur, vreau sa te admir doar pe tine si sa te iubesc. Sa o fac cu pasiune si sinceritate, sa te simt iubita de mine. Stiu ca vei zimbi si vei intinde mainile pentru a ma cuprinde, vei suride si imi vei sopti la ureche melodia asteptarii tale, o melodie ce o cunosc si eu prea bine...
Te simt chiar linga mine si imi imaginez ca acum traim in doi, iar experienta zilnica o impart la noi doi: te vreau atit de mult linga mine incit simt de parca ai fi cu adevarat alaturi.
Simt prezenta ta in ceea ce ma inconjoara: un vis, un strop de lumina, o raza de infinit, o soapata de vint sau o picatura din ploaia ce a trecut. Te simt si te chem alaturi: azi stiu ca vei veni si vom fi doar noi doi! Cred in visul meu si continui sa zimbesc asteptarii mele: vreau sa cred ca nu este zadarnica. 

Ma simt atit de aproape de tine incit nu vreau sa-mi reamintesc cit de departe esti cu-adevarat si cit de singur sunt acum.

4 comentarii:

  1. De ceva timp tot realizez cat de departe este ziua cind vom fi iarasi impreuna, iar alteori ma gindesc ca nu va veni niciodata. Anii trec, despartirea se simte tot mai mult, iar asteptarea tot mai grea.
    Totusi mi-a mai ramas un fir de speranta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,Andro! A trecut ceva timp de cìnd nu citeam "scrisorile" tale.
    Am regàsit acelasi suflet melancolic si plin de sperantà.Timpul nu reuseste sà-ti aline durerea dar nici nu te ajutà a uita. Cìt despre proza ta -mà impresionezi mereu!!!!

    PS. Un gìnd bun din partea mea- Eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frumos citatul..prietena mea e plecata in franta de anul trecut si tot aceeasi simt si eu...mii frica atit de tare sa n-o pierd...suntem impreuna deja de 5 ani,inca decind ea era in clasa a 8-a...decind a plecat si- schimbat comportamentul,dar nu mai stiu de ce...dati-mi va rog un sfat cum sa procedez?

      Ștergere

Poti adauga un comentariu aici