miercuri, 20 martie 2013

Trebuie

Imi este dor de trecut. Inteleg ca te-am pierdut deja pe veci, dar gindul de a fi cu tine din nou nu ma lasa indiferent si atunci visez... Cred ca ar trebui sa ma opresc undeva din drumul vesnicei reamintiri, din drumul trecutului. Merg pe el si inteleg ca pierd un prezent ipotetic fericit, un prezent care ar putea sa-mi rezerve o fericire. Dar nu stiu cum s-o fac. Amintirile ma invadeaza, ma tulbura si-mi cuceresc prezentul. Te vad pe tine chiar daca inteleg ca nu mai esti alaturi, traiesc cu o iluzie in inima mea, o iluzie ce vine sa-si alimenteze puterile din trecut, din amintiri, din neprezent.
Trebuie sa-i spun adio, sa ramin fara aceasta inchipuire, caci incep a pierde prezentul, incep a trai in vise si incep a cauta irealul in jur. Apoi, nu te gasesc si ramin dezamagit, trist, pierdut si nefericit. Nu vreau sa spun c-am incercat sa te pierd, ar fi o minciuna. Am incercat mereu sa te pastrez adinc in inima mea. Dar inteleg ca nu ai fost tu, caci de ai fi fost tu cu adevatat, nu as fi scris acum aceste rinduri si am fi fost impreuna...
Sunt confuz, deoarece sunt ani la mijloc in care tu ai ramas acolo, in inima mea si citeodata ma intreb daca nu te iubesc prea mult, exagerat pentru a putea sa te uit vreodata. Si atunci imi doresc sa cred ca inca nu-i totul pierdut si atunci te caut din nou in vise, si iarasi traiesc in trecut.

Un comentariu:

  1. Scumpule Andro,si eu am iubit un bàiat care din pàcate ìnloc sà-mi cearà sà ne ìntìlnim ,ìntr-o zi s-a apropiat de banca mea,càci eram ìncà la universitate,si s-a sprijinit de ea làsìndu-mà sà vàd clar cà deja pentru visurile mele era totul pierdut,càci purta inelul de càsàtorie.Am ràmas cu ràsuflarea tàiatà...ce mi-a ràmas sà fac decìt sà-i spun "felicitàri!".Era doar inima mea cà suferea,el nici màcar nu bànuia.Anii au recut si am ìnvàtat sà mà resemnez.La un moment dat am ìnteles cà nu reuseam sà mà ìndràgostesc de un alt bàrbat,nu reuseam sà pornesc pasul prezentului tràind cu chipul lui si remuscarea de nu ai fi vorbit de sentimentele mele...ì-mi ziceam cà poate totul ar fi fost divers dacà...luptam.Azi m-am RESEMNAT si tràiesc putin mai seren.
    Mereu-Eu

    RăspundețiȘtergere

Poti adauga un comentariu aici